Mini gorgonzolatoast met wilde paddenstoelen

Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Maak de paddenstoelen schoon en verwijder de steeltjes.
  2. Snijd de paddenstoelen in plakjes en bak ze samen met de bosui en in de boter mooi bruin. Breng op smaak met zout en veel peper.
  3. Vermeng dit buiten de pan met de verkruimelde gorgonzola.
  4. Snijd de stoofperen tot een chutney. Toast ondertussen de sneetjes brood.
  5. Schik het paddenstoelen mengsel erop en garneer met sprietjes bieslook.
  6. Serveer met de chutney en een plukje friseesla.

Ingrediënten

  • 100 gram cantarellen
  • 100 gram shiitake
  • 100 gram anijspaddenstoelen of kastanjechampignons
  • 1 bosui
  • 10 gram boter
  • Zout en versgemalen peper
  • 100 gram gorgonzola
  • 2 stoofperen
  • 4 sneetjes toastbrood, Trommelen
  • Bieslook
  • Friseesla

Publicatie datum: 15 maart 2012