Mini Holsteiner schnitzel

Gang
Amuse Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Plet het kalfsvlees indien nodig tot maximaal 1 cm dik.
  2. Haal het vlees achtereenvolgens door bloem, ei en paneermeel en bak het in een ruime hoeveelheid boter.
  3. Maak de frisee-sla aan met de citroendressing en snijd van de limoen 4 flinterdunne plakjes.
  4. Bak de kwarteleitjes in een poffertjespan.
  5. Plaats wat frisee-sla op bordjes, leg de mini schnitzels er bovenop, gevolgd door een kwarteleitje en een limoenschijfje aan een prikker.

Ingrediënten

  • 240 gram kalfsbovenbil
  • 50 gram bloem
  • 1 ei
  • 50 gram paneermeel
  • 60 gram boter
  • 50 gram frisee-sla
  • 2 eetlepels citroendressing, O’Life
  • 1 limoen
  • 4 kwarteleitjes

Publicatie datum: 15 maart 2012