Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit de sjalot aan en voeg de tomaat en rozemarijn toe.
Blus af met witte wijn en laat het geheel 3 minuten rustig trekken.
Voeg de room toe en laat de saus 20 minuten rustig inkoken. Breng op smaak met zout en peper.
Zeef de saus en doe deze in een iSi Gourmet Whip. Draai 2 patronen in de Whip.
Was een aantal bladen van de Chinese kool, blancheer en droog deze daarna.
Snijd nu de zeebaars, scampi en eendenlever in zeer kleine blokjes.
Voeg room en eidooier toe en breng op smaak met zout en peper.
Bekleed 4 bakjes van 7 centimeter met de koolbladeren. Gebruik de mooie kleur als buitenzijde. Vul deze met het zeebaars-scampi-eendenlevermengsel.
Vouw de Chinese kool dicht en koel de schaaltjes
Kook de aardappel en de knolselderij in water met zout in 15 minuten gaar. Spoel af in een vergiet.
Pureer de blokjes, voeg room toe en de boter. Breng de puree op smaak met zout en peper.
Stoom de zeebaarspakketjes in de vorm en ongeveer 15 minuten (kerntemperatuur 70 graden).
Haal de zeebaarspakketjes uit de vorm, snijd ze doormidden, leg ze op een warm bord en serveer met de knolselderijpuree, slablaadjes en een mooie vlek tomatenschuim.
Ingrediënten
300 gram zeebaarsfilet
80 gram eendenlever
2 grote scampi (zonder kop en schaal 40 gram per stuk)