Ravioloni van boschampignons en truffel met lamsrack

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Wel 40 gram gedroogde cantharellen van Sabarot in water.
  2. Breng 1 liter water aan de kook met 2 theelepels zout en pocheer hierin in circa 8 minuten 12 stuks ravioloni boschampignons & truffel van Divale gaar.
  3. Bak ondetussen 12 lamskoteletten in boter met 4 takjes rozemarijn. Haal de lamskoteletten uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie.
  4. Blancheer 12 groene asperges met zout.
  5. Bak de cantharellen in de overgebleven braadboter. Haal de gebakken cantharellen uit de pan en houd ze warm.
  6. Blus de braadjus af met 12 dl lamsfond van Oscar en 4 eetlepels garneer truffelsaus van O’Life en laat dit inkoken.
  7. Verdeel de ravioloni over 4 borden en zet in het midden van elk bord de lamskoteletten omhoog.
  8. Lepel de saus over de ravioloni. Leg als laatste de cantharellen en asperges om het gerecht heen.

Ingrediënten

  • 40 gram gedroogde cantharellen, Sabarot
  • 2 theelepels zout
  • 12 stuks ravioloni boschampignons & truffel, Divale
  • 12 lamskoteletten
  • 4 takjes rozemarijn
  • 12 groene asperges
  • 12 dl lamsfond, Oscar

Publicatie datum: 15 maart 2012