Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Wel 40 gram gedroogde cantharellen van Sabarot in water.
Breng 1 liter water aan de kook met 2 theelepels zout en pocheer hierin in circa 8 minuten 12 stuks ravioloni boschampignons & truffel van Divale gaar.
Bak ondetussen 12 lamskoteletten in boter met 4 takjes rozemarijn. Haal de lamskoteletten uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie.
Blancheer 12 groene asperges met zout.
Bak de cantharellen in de overgebleven braadboter. Haal de gebakken cantharellen uit de pan en houd ze warm.
Blus de braadjus af met 12 dl lamsfond van Oscar en 4 eetlepels garneer truffelsaus van O’Life en laat dit inkoken.
Verdeel de ravioloni over 4 borden en zet in het midden van elk bord de lamskoteletten omhoog.
Lepel de saus over de ravioloni. Leg als laatste de cantharellen en asperges om het gerecht heen.