Roseval-aardappel met rivierkreeften

Gang
Amuse
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Borstel de aardappelen schoon.
  2. Kook de aardappelen in de schil samen met de schaaldierenpasta gaar.
  3. Snijd de aardappel net onder het kapje door en lepel het binnenste eruit.
  4. Meng dit met de roomkaas.
  5. Vul de aardappelen met het aardappelroomkaasmengsel en verwarm ze zachtjes op in een licht verwarmde oven.
  6. Bak de rivierkreeftjes aan in de wokolie.

Opmaak tip Schik de gevulde rosevalaardappelen in het midden van de amuseschaaltjes op wat geplukte frisee en kervel en garneer met de rivierkreeftjes.

Ingrediënten

  • 4 roseval-aardappelen
  • 1 eetlepels schaaldierenpasta, Oscar
  • 2 eetlepel roomkaas
  • 100 gram rivierkreeften
  • 1 eetlepel wokolie
  • 4 plukjes gewassen witte frisee-sla
  • 4 takjes kervel

Publicatie datum: 15 maart 2012