Salade met Livacoppa en coquilles stuks Jacques

#N/A
Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Gril de coquilles eerst even voor.
  2. Stel een salade samen van frisee-sla, witlof en lollo rosso en breng op smaak met truffelolie, zout en peper.
  3. Gaar de coquilles in circa 3 minuten op 180°C in de oven.
  4. Rol de Livacoppa op met binnenin wat van de lollo rosso en een blaadje witlof.
  5. Leg de coquilles op het bord en wissel af met rolletjes Livacoppa.
  6. Sprenkel rondom wat aceto balsamico en truffeltapenade.
  7. Garneer met plukjes kervel en shiso purper.

Ingrediënten

  • 12 coquilles stuks Jacques, alleen de noot, schoongemaakt
  • 1 krop frisee-sla
  • 2 stronken witlof
  • 1 krop lollo rosso
  • 1 dl truffelolie
  • 16 plakken Livacoppa (dun gesneden)
  • 1 dl oude aceto balsamico
  • 10 gram truffeltapenade
  • 1 bos kervel
  • 1 bakje shiso purper
  • Zout en peper

Publicatie datum: 15 maart 2012