Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rul het gehakt en breng op smaak met zout en chilipeper en de fijngesneden ui.
Voeg twee eetlepels tomatenblokjes toe.
Snijd het filodeeg in lange banen en lepel het gehaktmengsel in het midden van het deeglapje.
Smeer de buitenkant van het deeglapje in met boter.
Plaats het andere deeglapje er bovenop en plak aan elkaar met boter.
Verwarm kort in een voorverwarmde oven op 170 graden tot het geheel goudbruin is.
Pluk de kerstomaatjes inclusief groen steeltje van de tros, maak in ieder tomaatje een kruisje aan de onderkant van de tomaat en dompel in kokend water zodat het velletje eraf gaat (plisseren).
Houd de tomaten warm.
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met zout.
Verwarm de knoflook in de olie en meng daarna door de spaghetti. Maak af met peper, zout en geraspte kaas.
Decoreer de geplisseerde tomaatjes en basilicumblaadjes op de spaghetti.