Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Beboter een briochevorm en verdeel er de spruitjes over.
Klop de eieren samen met de bloem tot een egaal mengsel. Giet de melk erbij en roer goed om.
Voeg de Parmezaanse kaas en het nootmuskaatpoeder toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Giet het mengsel over de spruiten en bak het geheel in ongeveer 40 minuten gaar in een voorverwarmde oven van 160°C. De clafoutis moet lichtbruin worden.
Laat buiten de oven 10 minuten afkoelen. Bak ondertussen de fazantfilet mooi goudbruin.
Serveer de spruitenclafoutis met de notentapenade en de fazantfilet er apart naastuks