Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pureer de rode biet samen met het bietenvocht tot een gladde emulsie. Meng dit vervolgens met de helft van de mayonaise.
Meng de overige mayonaise met de helft van de wasabi-pasta eveneens tot een gladde emulsie.
Meng de rijstazijn, suiker, mirin en zout in een pannetje en verwarm dit op laag vuur. Roer het mengsel door tot het helemaal is opgelostuks
Laat de azijndressing afkoelen.
Kook de gewassen rijst gaar in een rijstkoker of in een pan met water.
Voeg als de rijst gaar is en het water is verdampt de azijndressing toe.
Spreid wat sushirijst netjes en gelijkmatig over de hele oppervlakte van het norivel, maar laat een strook van pinkdikte vrij aan de bovenzijde.
Maak je vinger vochtig met een beetje azijnwater zodat de rijst er niet aan blijft kleven en maak een ‘wasabi-streepje’ in het midden van de rijst van links naar rechts.
Leg de tonijnreepjes op het wasabi-streepje en draai daarna een mooie strakke rol.
Meng tempurameel, ijsblokjes en koolzuurhoudend water volgens de aanwijzingen op de verpakking tot een dunlopend tempurabeslag en frituur hierin de sushirollen.
Opmaak tip Plaats op elk bord een sushirol naast de tonijnsashimi en de tonijn-avocadotorentjes en garneer af met bietenmayonaise en wasabimayonaise.