Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Voor de Aardappel-appelpuree en truffelaardappelpapier
Kook de truffelaardappeltjes gaar met schil.
Verwijder de schil en duw deze door een fijne zeef.
Meng met eiwit totdat een beslag ontstaat met de dikte van pannenkoekbeslag en zeef nogmaals.
Smeer de puree uit op siliconenmatjes en laat circa 2 uur drogen in een oven van 80°C.
Kook de aardappelen en voeg op het laatst de appel toe.
Kook gaar en wrijf door een puntzeef.
Breng op smaak met kerrie, zout en peper.
Voor de zeewolf met aspergepreicannelloni
Marineer de zeewolf kort in de smoke-olie. Dep een beetje droog.
Gaar de zeewolf in een voorverwarmde oven van 150°C.
Klop de eieren lichtjes op met zout en peper en bak 4 omeletjes in een anti-aanbakpan.
Meng de aspergecress met preischeuten, sojascheuten, kervel en krulsla.
Wentel de groente door de wasabi-dressing en wikkel de omeletjes er omheen tot cannelloni.
Opmaak tip Verdeel de asperge-preicannelloni over de borden. Plaats de zeewolf er bovenop. Spuit op het midden van de vis de aardappel-appelpuree en decoreer met truffelaardappelpapier.
Ingrediënten
Voor de Aardappel-appelpuree en truffelaardappelpapier