Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg de plakken ui op een stuk bakpapier, giet er olijfolie over en bestrooi met zout en peper.
Zet de ui 15 minuten in een voorverwarmde oven van 230 graden. Keer ze na circa 8 minuten om. De ui is klaar als deze zacht en licht gekarameliseerd is.
Roer ondertussen de panko, boter, truffelsalsa, knoflook en zout en peper door elkaar. Strooi het mengsel over de gekarameliseerde uien en zet deze weer circa 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
Meng de Parmezaanse kaas met pepermix en maak op een met bakpapier beklede bakplaat 4 hoopjes (de kaas zal smelten en uitlopen) van het mengsel.
Plaats de kaas circa 8 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden en laat vervolgens afkoelen.
Schil en blancheer de asperges en verwarm de beenham.
Snijd het nori-vel in 4 gelijke repen. Omwikkel de asperges met beenham en nori-vel.
Doe de eidooier in een schone kom en voeg walnootmosterd, poedersuiker, aceto balsamico en wat zout en peper toe.
Roer met een garde en giet er druppelsgewijs de arachide- en hazelnootolie bij. Zodra de saus homogeen is kan de olie er sneller worden bijgegoten.
Breng op smaak met zout en peper.
Maak de langoustines schoon door het darmkanaal eruit te halen. Laat het staartje eraan.
Haal de langoustines licht door de geklaarde boter en fruit ze vervolgens kort aan tot ze krokant zijn.
Breng op smaak met zout en peper.
Plaats alle ingrediënten op het bord en decoreer met shiso purper.