Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwijder het vel van de zalm, sprenkel 1 eetlepel olijfolie over een braadslede en leg de zalm er bovenop.
Doe de couscous in een kom en voeg de bouillon, de rest van de olijfolie en sinaasappelrasp en -sap toe. Laat dit circa 10 minuten wellen.
Voeg de rozijnen, abrikozen, cranberries, amandelen, pijnboompitten, raz el hanout en de rozemarijn toe, breng op smaak met zout en peper en roer het geheel goed.
Schep het couscousmengsel bovenop de zalm en dek af met aluminiumfolie.
Bak de zalm in het midden van een voorverwarmde oven van 130 graden gedurende circa 10 minuten.
Verwijder de folie, leg de sinaasappelplakken en de takjes rozemarijn bovenop het gerecht en zet het nogmaals circa 10 minuten in de oven.