Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de groentebouillon en laat hierin de spinaziecouscous wellen zoals vermeld op de verpakking.
Fruit de ui en champignons aan in de funghi olijfolie en voeg de couscous eraan toe.
Smeer de varkenshaasjes in met kastanjecrème en bak ze in een koekenpan in de helft van de boter in circa 5 minuten aan beide zijden bruin.
Bak het varkenshaasje vervolgens gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden.
Kook ondertussen de schoongeborstelde kastanjechampignons met de port in tot er stroop ontstaat.
Verwarm de honing met de walnootmosterd.
Snijd het filodeeg in 12 gelijke vierkantjes. Smeer de bovenkanten in met de rest van de boter, bestrooi met walnoten en bak ze in een voorverwarmde oven van 180 graden goudkleurig en krokant. Bestrijk alle bovenkanten met de honingmosterdstroop.
Maak vervolgens baklava-stapeltjes van 1 deegvierkantje, daarop couscous, daarop 1 deegvierkantje en daarop weer couscous.
Dek af met een derde vierkantje. Plaats de varkenshaasjes op een bord en steek de portchampignons er met een prikker in. Plaats de couscous-baklava ernaastuks
Serveer met een quenelle van crème fraîche, vermengd met de mayonaise en raz el hanout.