Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat voor de dressing sap en rasp van de citroen en sinaasappel inkoken.
Giet het mengsel in een maatbeker en voeg de mosterd, honing, oranjebloesemwater, 100 ml olijfolie, 200 ml sojaolie, zout en peper toe. Meng de ingrediënten goed door elkaar met een staafmixer.
Meng de knoflook, munt, citroensap, poedersuiker, eidooier, de rest van de olijf- en sojaolie,1 theelepel zout en wat peper met de staafmixer op hoogste stand tot aioli. Trek de mixer langzaam naar boven tot er een dikke massa ontstaat.
Haal de rood- en witlof los van het stronkje en meng met de radicchio en de dressing.
Voeg het grootste deel van de walnoten toe en leg de salade op een bordje.
Steek het rundvlees en de rode grapefruit er speels tussen.
Garneer de salade af met een schepje aioli, de rest van de walnoten en de bietenscheuten.
Ingrediënten
1 citroen, sap en rasp
1 sinaasappel, sap en rasp
1 eetlepel mosterd
2 eetlepels honing
2 eetlepels oranjebloesemwater
350 ml olijfolie
700 ml sojaolie
2 teentjes knoflook
2 takjes munt
1 citroen, alleen het sap
2 theelepels poedersuiker
1 eidooier
4 stronkjes roodlof
4 stronkjes witlof
1/2 radicchio rosso, ragfijn gesneden
100 gram walnoten, gehakt
200 gram Bündnerfl eisch, in plakken en uitgebakken