Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak blini's: zeef de bloem door de aardappelpuree en maak de puree smeuïg met de eieren en eidooiers.
Breng op smaak en bak er blini's van in een niet te hete pan totdat ze goudbruin zijn aan beide kanten.
Maak pompoencrème door de pompoen samen met het kaneelpijpje, steranijs, jus d'orange, appelsap en water op laag vuur koken tot ze gaar is. Voeg hierna de room toe.
Verwijder het kaneelpijpje en de steranijs en mix het pompoenmengsel tot een crème. Zeef deze crème door een bolle zeef en kook het eventueel verder in tot de gewenste dikte.
Verwarm de pompoencrème en bak of grill de coquilles kort. Maak alles op smaak met zout en versgemalen peper.
Leg de blini’s op een warm bord met voldoende tussenruimte.
Maak quenelle’s van de pompoencrème.
Dresseer de coquilles en maak het gerecht af met, door olijfolie gehaalde, landcress.