Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pel de black tiger garnaal, bak aan beide zijden krokant en breng op smaak met zout en peper. Neem een groot bekken en maak een flinke hand kataifi deeg los met je vingers. Meng heel voorzichtig met beur culinair en zorg dat alle deegslierten rondom gecoat zijn.
Maak een nestje van het deeg op een siliconenmatje en bestrooi met geraspte Parmigiano kaas. Bak af in een oven van 185 graden tot ze mooi goudbruin en krokant zijn.
Laat de sliertasperges uitlekken en bestrijk met beur culinair, leg dit op een bakpapier en verwarm.
Verwarm de soep zoals vermeld staat op de verpakking. Schenk de aspergesoep in de glazen en decoreer met draadjes zeewier. In het bovenste glas plaats je het nestje kataifi deeg en de gebakken black tiger garnalen. Serveer de warme asperges op het bakpapier apart bij de soep.