Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Bierburger XL

4 personen Lunchgerecht

Bereidingswijze

  • Bak de bollen af en verwarm het stoofvlees.
  • Snijd de kaas in dunne plakken en bak de hamburgers.
  • Verhit de frituurolie.
  • Meng bloem, cayennepeper en een snufje zout en haal de uiringen erdoor. Frituur deze tot ze goudbruin zijn en laat ze vervolgens goed uitlekken.
  • Snijd de broodjes doormidden en rooster ze kort met op de onderste helften de plakjes crispy bacon. Leg de plakjes kaas er de laatste minuten even op.
  • Plaats de burgers erop met een blaadje sla en leg daarop het stoofvlees en de uiringen.
  • Garneer met een beetje ketchup en geroosterde tomaatjes. Plaats de kapjes erop en garneer met een takje rozemarijn.

Ingrediënten

  • 4 Italiaanse bollen, Très Bonne
  • 100 gram stoofvlees abdijbier, Meesterschap van het huis
  • 4 hamburgers van 180 gram
  • zonnebloemolie, om te frituren, Olitalia
  • 100 gram bloem
  • 1 theelepel cayennepeper
  • 2 witte uien, in dunne ringen
  • 4 plakken crispy bacon, Gouden Banier
  • 40 gram Reypenaar VSOP
  • 4 blaadjes eikenbladsla
  • 40 ml ketchup, Kern
  • 8 tomaatjes
  • rozemarijn ter garnering
  • zout