• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Crème van zuurkool

Gang
Voorgerecht

Bereidingswijze

  1. Fruit de sjalot in de boter tot deze zacht is en voeg de bouillon en de zuurkool toe. Laat dit 15 minuten doorkoken op laag vuur.
  2. Pureer de soep en passeer het geheel door een zeef. Voeg de room toe en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de langoustines in de lengte open en bak ze op het vlees kort in wat olijfolie.
  4. Giet de crème in borden. Garneer met de mosseltjes en leg er de halve langoustines in.

Ingrediënten

  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 25 gram boter
  • 300 ml visbouillon
  • 200 gram zuurkool
  • 12 à16 kleine mosselen
  • 4 langoustines
  • olijfolie
  • zout en versgemalen peper

Publicatie datum: 15 maart 2013