Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de lamsracks schoon en haal het bovenvlies eraf. Blancheer de haricot verts en snijd in zeer kleine stukjes.
Snijd de kaas (met een nat mes) in kleine blokjes. Meng de haricot verts, kaas, panko broodkruim en walnotenmosterd.
Snijd de kaas (met een nat mes) in kleine blokjes. Meng de haricot verts, kaas, panko broodkruim en walnotenmosterd.
Kook de zwarte linzen enkele minuten in licht gezouten water tot deze bijna gaar zijn.
Snipper de sjalot en bak samen met de oesterzwam in 2 eetlepels olie. Doe de linzen erbij en breng op smaak met zout en peper.
Haal de lamsrack uit de oven en laat enkele minuten rusten op een warme plaats.
Maak van de braadjus en lamsfond een saus. Snijd het vlees tussen de ribben in koteletjes en dresseer op voorverwarmde borden. Garneer met de gepofte quinoa.