Miniburger

Gang
Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de plak tramezzonebrood in vieren en plaats elke plak in een patévorm.
  2. Laat circa 8 minuten drogen in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  3. Rasp de cheddar. Verdeel 200 gram kaas in 8 kleine hoopjes op een met bakpapier bekleed bord.
  4. Verwarm de kaas circa 45 seconden op 800 watt in de magnetron.
  5. Bak de sjalotten kort aan, voeg de stroopwafelsaus toe en haal van het vuur.
  6. Steek per portie 5 rondjes uit de hamburgers en bak deze goudbruin.
  7. Leg de sla en de gekaramelliseerde sjalotten in het halfronde trammezonebrooden besprenkel met de appelbaconsprinkle en mosterddressing.
  8. Decoreer de kaascrackers naast het tramezzonebrood, met erop 5 minihamburgers en een toefje tomatenketchup.

Ingrediënten

  • 1 grote plak wit tramezzonebrood
  • 200 gram cheddar
  • 4 sjalotten, gehalveerd
  • 1 theelepel stroopwafelsiroop, O’life
  • 4 Ierse O’Sullivan hamburgers
  • scheutje mosterddressing, O’life
  • 1/2 kropsla
  • 4 eetlepels appel-baconsprinkle, Krexxx

Publicatie datum: 15 maart 2013