Paas dessert

Gang
Nagerecht

Bereidingswijze

  1. Breek het chocolade-ei in grove stukken en schep er een klein balletje mango-ijs in.
  2. Dresseer alle losse onderdelen op een bord.
  3. Versier de frivolités met de framboos en physalis. Voorkom dat het ei met crème brûlée van advocaat gaat schuiven door het vast te zetten met een klein rozetje slagroom.
  4. Garneer met gehakte pistachenoot en paaseitjes.

Tip Wijntip: Noble House Eiswein 2008

Ingrediënten

  • 4 stuks gevuld ei met crème brûlée van advocaat
  • 12 stuks frivolité chocolade Maison Niels de Veye
  • 4 mini bolletjes mango sorbetijs, Sanissimo
  • Premium Ice Cream
  • 4 physalis (Kaapse kruisbes)
  • 4 frambozen
  • 4 eitjes Bonbiance
  • 1/10 groot paasei 32 cm, Bonbiance
  • 20 gram pistache geroosterd, Krexxx

Publicatie datum: 15 maart 2013