Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Spoel de zuurkool af en knijp goed uit. Roer de crème fraîche los met de honing en schep dit door de zuurkool. Breng verder op smaak met peper en laat de smaak goed intrekken.
Maak croutons door de broodreepjes in wat olijfolie krokant te bakken Schep de roomzuurkool in een bakring op de borden en leg hier een paar peerparten bij.
Garneer met dunne plakjes gorgonzola en de croutons en bestrooi met cranberry’s.
Maal er royaal peper over en maak af met een straaltje olijfolie.