Ananaslolly

Gang
Nagerecht Tussengerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Schil minimaal 24 uur van tevoren de mini-ananas en snijd deze in lange rechthoeken.
  2. Prik deze aan stokjes en plaats ze in de vriezer.
  3. Smelt de chocoladedruppels au bain-marie.
  4. Haal een kwastje door de gesmolten chocoladedruppels en bestrijk hiermee de binnenkant van een glas.
  5. Vul de glazen voor 1/3 met de ananasmousse. (bij voorkeur met een spuitzak)
  6. Decoreer de mousse met de fruitcoulis.
  7. Plaats de ananaslolly in crushed ice op een schaaltje en dek hiermee het glas af.

Ingrediënten

  • 1 mini-ananas
  • 10 chocoladedruppels, Maison Niels de Veye
  • 225 gram ananasmousse
  • 4 eetlepels fruitcoulis mango, O’life
  • crushed ice

Publicatie datum: 15 juli 2013