• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Appel-makreeltaart met romige mosterdsoep

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Steek kleine stukjes makreel naturel en makreel fiësta en 1 of 2 gemarineerde, wilde uitjes aan lange prikkers.
  2. Snijd de gestoomde makreel in plakjes en verdeel samen met de partjes rode appel over de tortilla.
  3. Verwarm de belegde tortilla 10 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden.
  4. Warm ondertussen de mosterdsoep op en verdeel over 4 glaasjes of kopjes.
  5. Snijd de warme appel-makreeltaart in puntjes en garneer deze met een beetje gehakte peper. Serveer er wat appel-bacon crunch in een schaaltje erbij.

Ingrediënten

  • 100 gram makreel naturel (art. nr. 085814)
  • 100 gram makreel fiësta (art. nr. 085872)
  • 8 wilde uitjes, D’amico
  • 160 gram gestoomde makreel (art. nr. 005558)
  • 1 rode appel, in kleine partjes gesneden
  • 250 gram tortilla
  • 4 dl mosterdsoep
  • hete peper, D’amico
  • 100 gram appel-bacon sprinkle, Krexxx

Publicatie datum: 15 juli 2013