Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de bieten goed en verpak ze afzonderlijk in aluminiumfolie. Rooster ze in een voorverwarmde oven van 150 graden tussen de 40 en 90 minuten (kleine bieten zijn sneller gaar).
Bieten zijn gaar als een scherp mes er makkelijk doorheen glijdt. Schil ze als ze nog warm zijn, snijd ze vervolgens in plakjes en besprenkel met wat citroenolie. Plaats nu de boterzoph nog 5 minuten in de verwarmde oven.
Snijd de makreelfilets in brede repen.
Verhit de oven tot 200 graden en verwarm het brood in vijfminuten. Maak vervolgens flinke inkepingen in het brood en spuit er met een spuitzak roomkaas in.
Decoreer de boterzoph door plakjes peer, geroosterde plakjes gele biet en reepjes makreel in de roomkaas te steken.
Ingrediënten
50 gram gele bieten
1 theelepell citroenolie
1 boterzoph (art. nr. 164951)
100 gram gerookte makreelfilets ui (art. nr. 085843)