Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verkruimel het roggebrood en meng met de beurre culinair en 1 eetlepel suiker.
Karamelliseer het mengsel in een voorverwarmde oven op 200°C. Dit kan ook op laag vuur in een koekenpan.
Klop de slagroom met 1 eetlepel suiker stijf.
Schil de appels, snijd ze in stukjes en kook ze in een laagje water met 2 eetlepels suiker tot compote. Meng 2 theelepels kaneelsuiker door het roggebroodmengel.
Schep om en om wat gekaramelliseerd roggebrood en appelcompote in 4 schaaltjes.
Top dit af met een toefje slagroom.
Rol 8 bolletjes yoghurt-perzikijs door de Bio Crunchy en serveer 2 van deze yoghurt-muesli-rotsjes per persoon apart bij de compote.