Simplicity snacks

Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Rol een halve plak trammazonebrood uit en leg een andijvieblad en de gekruide haring in dillemayonaise in het midden.
  2. Wissel af met haring in tomatensaus.
  3. Rol het geheel strak op in plastic folie en plaats de rol ongeveer 20 minuten in de koeling.
  4. Snijd daarna in rolletjes.
  5. Gebruik een groot andijvieblad als garnering.
  6. Beleg de verschillende fruitcakes met de diverse ingrediënten. Zoals appelcake met roompaté, afgetopt met cranberrymix, abrikozencake met varkensgebraad en ui-rozijnen-chutney of eendenborst met appel-perenchutney en bessencake met dana blu.

Ingrediënten

  • fruitcake, Maison Niels de Veye
  • 25 gram haring in dillemayonaise
  • 25 gram haring in tomatensaus
  • 1 plak roompaté, Gouden Banier
  • 16 plakjes gerookte eendenborstfilet, Ruig
  • 8 plakjes varkensgebraad, gehalveerd, Vers van ’t Huys
  • ui-rozijnenchutney, O'life
  • cranberrymix, Krexx
  • appel-perenchutney, O'life
  • trammazonebrood, Pane Italiano
  • andijvie
  • dana blu

Publicatie datum: 15 oktober 2013