Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rol een halve plak trammazonebrood uit en leg een andijvieblad en de gekruide haring in dillemayonaise in het midden.
Wissel af met haring in tomatensaus.
Rol het geheel strak op in plastic folie en plaats de rol ongeveer 20 minuten in de koeling.
Snijd daarna in rolletjes.
Gebruik een groot andijvieblad als garnering.
Beleg de verschillende fruitcakes met de diverse ingrediënten. Zoals appelcake met roompaté, afgetopt met cranberrymix, abrikozencake met varkensgebraad en ui-rozijnen-chutney of eendenborst met appel-perenchutney en bessencake met dana blu.
Ingrediënten
fruitcake, Maison Niels de Veye
25 gram haring in dillemayonaise
25 gram haring in tomatensaus
1 plak roompaté, Gouden Banier
16 plakjes gerookte eendenborstfilet, Ruig
8 plakjes varkensgebraad, gehalveerd, Vers van ’t Huys