Hazelnoten-cheesecake met aardbei-pepersaus

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Besmeer de bovenkant van de cheesecake met hazelnootcrème.
  2. Doe alle ingrediënten voor de crumble op een plaat met boterpapier en zet in een op 200 graden voorverwarmde oven.
  3. Roer er elke 4 minuten even doorheen voor een egale goudbruine kleur.
  4. Lepel de hazelnootcrumble vervolgens over de taart.
  5. Decoreer met de aardbeiensorbetquenelles, aardbeipepersaus en basilicumcress op de sorbet.

Ingrediënten

  • 2 punten cheesecake
  • 2 eetlepels hazelnootcrème
  • 40 gram hazelnoten
  • 40 gram hazelnootpoeder
  • 40 gram bloem
  • 40 gram suiker
  • 2 quenelles aardbeisorbet
  • aardbei-pepersaus, O'life
  • basilicum cress

Publicatie datum: 15 november 2013