Lamsrack met Comté, anijsquinoa en snijboontjesjus

Gang
Tussengerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Laat de fijngesneden sjalot in olijfolie fruiten en voeg er de quinoa aan toe.
  2. Laat even doorstoven en giet er een scheutje Pernod bij.
  3. Voeg daaraan beetje bij beetje de groentenbouillon toe.
  4. Smelt de roomboter en bak de snijbonen 1 minuut zachtjes mee zonder dat ze kleuren.
  5. Schenk de wijn in de pan, voeg de tijm toe en stoof de bonen met de deksel op de pan in 10 minuten beetgaar.
  6. Schep de snijbonen met het stoofvocht en bestrooi ze met versgemalen zout en peper.
  7. Verwarm de Comté-kaas en schenk in een warm kommetje.
  8. Bak de lamsracks goudbruin, bestrooi ze met wat peper en zout en plaats deze op de snijboontjessaus.
  9. Serveer de kaascrème ernaastuks

Ingrediënten

  • 4 lamskoteletten, O'Sullivan
  • 300 gram Comté
  • 3 sjalotjes
  • 2 eetlepels olijfolie, extra vergine
  • 300 gr quinoa
  • 1 eetlepel Pernod
  • 1 dl groentebouillon
  • 40 gram boter
  • 250 gram snijbonen
  • 100 ml wijn
  • tijm

Publicatie datum: 15 november 2013