Sachertorte met ontbijtkoek, bloedsinaasappel en theegelei

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Breng de gezeefde thee met de geleisuiker en het citroensap aan de kook en laat deze daarna afkoelen in de koeling.
  2. Snijd de peperkoek in dunne plakjes en leg deze op het bakpapier.
  3. Snijd vervolgens de bloedsinaasappel in plakjes en knijp het overige sap uit over de plakjes peperkoek.
  4. Bak de peperkoek in een voorverwarmde oven krokant..
  5. Snijd de sachertorte in puntjes en steek de plakjes peperkoek erop.
  6. Plaats de bloedsinaasappel en de bloedsinaasappelsorbet naast de chocoladetaart.
  7. Decoreer met eetbare bloemetjes en gelei van thee.

Ingrediënten

  • 20 gram zwarte thee, Dilmah
  • 200 gram geleisuiker
  • 2 plakjes citroen, geperst
  • 60 gram peperkoek
  • 2 plakjes bloedsinaasappel
  • 2 puntjes sachertorte, Maison Niels de Veye
  • Bloedsinaasappel sorbetijs, Sanissimo Premium
  • 2 geraniumbloempjes

Publicatie datum: 15 november 2013