Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak een appelpuree en rasp er een halve limoen in.
Voeg de agar toe, breng het aan de kook en laat daarna afkoelen.
Draai het fijn in de thermoblender.
Schil voor de karamelappel de appels en snijd per appel 20 partjes.
Zet de suiker op met de boter en maak karamel.
Voeg hieraan het appelsap toe.
Voeg de appelpartjes toe en wacht tot ze bijna gaar zijn.
Steek met een steekring ringen uit een plak bladerdeeg en bak deze in 15 minuten af op 170 graden.
Bestrooi ze hierna met poedersuiker en karamelliseer ze onder de grill.
Maak het bord op met toefjes butterscotch (met een spuitzak) afgewisseld met crème van roomkaas, de appelcrème (met een spuitzak) en de karamel-appel. Plaats de ring van bladerdeeg hier rechtop tussen.
Voeg nog een paar schuimpjes van kaneel toe en tot slot een bolletje yoghurt-ijs.