Key lime panna cotta

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Breng de room met de melk, vanillestokje en kurkuma aan de kook.
  2. Neem van het vuur en roer de suiker en gelatine erdoor.
  3. Breng op smaak met limoensap en -rasp.
  4. Zeef het mengsel en schenk in kleine vormpjes.
  5. Laat afkoelen en zet daarna minstens 2 uur in de koeling om op te stijven.
  6. Bak de papadums knapperig en breek in grove stukken.
  7. Bestrooi met poedersuiker en kaneel.
  8. Stort de panna cotta op bordjes, serveer met een stuk papadum.
  9. Garneer met eetbare bloemen, lampionvrucht, korianderzaad, poedersuiker en kaneel.

Ingrediënten

  • 250 ml slagroom
  • 250 ml melk
  • 1 vanillestokje, in de lengte opengesneden
  • 2 cm verse kurkuma (of koenjit), geraspt
  • 75 gram suiker
  • 3 blaadjes gelatine, geweekt
  • 15 ml limoensap
  • 1 theelepel limoenrasp
  • 2 grote papadums
  • poedersuiker
  • gemalen kaneel

Publicatie datum: 15 april 2014