Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng op smaak met zout, peper, venkelzaad en goede olijfolie.
Snijd de zaadlijst uit de komkommer en maak dunne linten van de buitenkant zorg ervoor dat de schil nog zichtbaar is.
Van een andere komkommer maak je balletjes met een kleine pommeparisienneboor.
Schil de venkel en snijd deze in kleine juliennestukjes.
Leg de zeebaars met een steekring in het midden van het bord en druk deze plat met een stampertje.
Leg aan één kant de bolletjes komkommer.
Rol met een pincet de komkommerlinten op en leg deze aan dezelfde kant, met de schil naar boven.
Leg de venkel op de komkommer, samen met krokant gebakken croutons van witbrood zorg ervoor dat deze de lucht in komen waardoor het gerecht hoogte krijgt.
Garneer met een mix van waterkers en eventueel postelein op smaak gebracht met vinaigrette, zout en peper.