Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Begin met de crème. Gaar alle ingrediënten in de snelkookpan in 20 minuten gaar.
Pureer het in de keukenblender, breng het op smaak en druk het door een fijne zeef.
Als crème is het mooi te gebruiken, nog mooier is het om het luchtig te maken met een kidde. Bij deze uitvoering los je nog 2 gram Vegetal van sosa in de massa op.
Verwarm de barbecue tot 200 graden.
Smeer de krabstaarten in met olie.
Rol de staarten losjes over de barbecue.
Laat het vlees daarna nog even met de yakitorisaus wellen en serveer het in de gedroogde schaal van de krab, bij de ingemaakte groenten, de zomerkruiden en de quinoa.