Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
We bereiden het op de BigGreenEgg met een temperatuur rond de 250 graden, op het gaatjesrooster dat speciaal voor de BigGreenEgg is bedacht om schaal- en schelpdieren te roosteren. Leg de oesters als eerste op het rooster, deze doen er het langst over om open te gaan.
Als de oesters iets open gaan staan leg je de gamba's en langoustines er bij.
Sluit het deksel 2 minuten en leg dan de rest van de schelpen er bij totdat deze open gaan staan.
Leg ze vanaf de barbecue op een grote schaal en besprenkel de schaal- en schelpdieren met lekker ruim knoflookolie, gemaakt van de olijfolie en gehakte knoflookteen.
Roer met een garde alle ingrediënten voor de antiboise tot een gladde saus.
Serveer de schaal- en schelpdieren met warm brood en de antiboise.