Alikruiken

Gang
Amuse Lunchgerecht Bijgerecht Hapje Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de bouillon en kook de alikruiken kort.
  2. Snijd de boter in dikke plakken.
  3. Snijd de limoen in vieren.
  4. Pluk de cress.
  5. Snijd het kletzenbrood in dunne plakken.
  6. Lepel de gekookte alikruiken op het brood, serveer hier naalden bij.
  7. Decoreer het boterplakje met cress en limoenpart.
  8. Bestrooi de boter met extra zeezout.
  9. Decoreer de plakjes kletsenbrood ernaastuks

Ingrediënten

  • 350 gram alikruiken
  • 1 liter visbouillon
  • 1/4 boterrol met zeezout
  • 1/4 bakje cress atsina
  • 1 limoen
  • 1/3 Thurnhofer kletzenbrood

Publicatie datum: 15 juni 2014