Puntbrood met Hollandse garnalen

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Breek uit het bevroren brood voorzichtig het middelste gedeelte eruit.
  2. Snijd het middengedeelte in hele dunne plakjes.
  3. Droog de plakjes 8 minuten af in een voorverwarmde oven van 160 graden.
  4. Bak het overige deel van het brood 10 minuten af in een voorverwarmde oven 220 graden.
  5. Was en snijd de radijs in vieren en was en snijd de komkommer in batonvorm.
  6. Meng 3/4e van de gesneden avocado, radijs en komkommerbatons met de garnalen.
  7. Lepel voorzichtig de limoenkoriandermayonaise erdoor heen.

Optioneel

  1. Vul het brood met de groente-garnalensalade
  2. Decoreer af met 1/4e deel van de gesneden avocado, radijs en komkommerbatons met de garnalen.

Ingrediënten

  • 1 Puntbrood
  • 400 gram Hollandse garnalen
  • half bosje radijs
  • halve komkommer
  • 1 avocado
  • 5 eetlepels limoenkoriandermayonaise

Publicatie datum: 15 juni 2014