Salade met Schotse gerookte zalm en gamba's

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Maak de sla aan met de French dressing.
  2. Bak de gamba’s kort aan.
  3. Leg de zalm en lauwwarme gamba’s op de sla.
  4. Plaats daarbovenop de cherrytomaatjes, het ei, de kappertjes en de rode-uienringen.
  5. Maak het geheel af met een paar puntjes cocktailsaus.
  6. Serveer de salade met stokbrood en boter.

Ingrediënten

  • 120 gram mesclun sla
  • 3 eetlepels French dressing
  • 80 gram Schotse gerookte zalm
  • 3 gamba's, gemarineerd met piripiri-kruiden
  • 5 cherrytomaatjes
  • 1 ei, halfhard gekookt in vieren
  • 10 kappertjes
  • 5 rode-uienringen
  • cocktailsaus

Publicatie datum: 15 juni 2014