Kroepoek Rozenwater

Gang
Amuse Hapje

Bereidingswijze

  1. Frituur de kroepoek in olie van 170 graden mooi krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Blancheer de peultjes in ruim kokend water met zout en koel deze daarna terug in ijswater.
  3. Spuit een mooi dopje mayonaise op de kroepoek en leg hierin een paar stukjes van de peultjes.
  4. Frituur het kiphaasje mooi krokant en snijd deze doormidden.
  5. Leg het kiphaasje naast de peultjes en garneer af met sisho purper.
  6. Strooi wat zwarte sesam over het kroepoekje.

Ingrediënten

  • 1 doos kroepoek Rozenwater (Didess)
  • 1 zak kippeling/gepaneerde kippenhaasjes (Ruig)
  • 1 flesje koriandermayonaise (O'life)
  • 1 doosje shiso purper
  • 1 pakje peultjes
  • Zwarte sesamzaadjes

Publicatie datum: 15 juli 2014