Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de kikkererwten in ruim vers water met wat zou (60-90min.). Afgieten en laten afkoelen.
Bak de kipfilet blokjes in olijfolie. Voeg er aan toe : Ras el Hanout, zout, gesneden ui, kaneel, rozijnen, citroenrasp en koriander. En laten afkoelen.
Romeinse sla goed wassen en in kleine stukjes plukken.
Kikkererwten bestrooien met een beetje komijn en zout en daarna de kipfilet er doorheen mengen. Doe daarna de gehalveerde Romatomaatjes er doorheen.
Maak een bedje van Romeinse sla en doe het mengsel er op.