Saffraan Kroepoek

Gang
Amuse Hapje

Bereidingswijze

  1. Frituur de kroepoek in olie van 170 graden mooi krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Snijd de paling op de huidkant in met een scherp mes.
  3. Bak de palingfilet kort aan in een bakpan en lak deze af met de sojasaus.
  4. Spuit een mooie dop mayonaise op de kroepoek en bouw hierop een mooi gerechtje met de wakame, paling en kaviaar.
  5. Garneer de kroepoek af met de boragecress.

Ingrediënten

  • 1 doos kroepoek Saffraan (Didess)
  • 200 gram palingfilet
  • 1 flesje mierikswortelmayonaise (O'life)
  • 1 klein flesje sojasaus
  • 1 doosje borage cress
  • 1 potje tobiko kaviaar
  • 200 gram wakame salade

Publicatie datum: 15 juli 2014