Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de daikon en snijd in reepjes. Verwijder de granaatappelpitjes. Snijd de bosuien in lange, dunne repen.
Was en droog de mizunablaadjes. Maak de dressing: roer de helft van de rooibosthee met de druivenpitolie, honing en sinaasappel- en citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
Meng het zeezout met de rest van de thee en de specerijen. Dep de stukken vlees droog en wrijf ze in met het specerijenmengsel.
Verhit een grillpan. Bestrijk de stukken vlees met olie en gril ze 3-4 minuten per kant voor medium rare. Leg de steak op een bord, dek af met folie en laat 5 minuten rusten. Schep de blaadjes en rest van de groenten om met de helft van de dressing.
Opmaak tip Snijd het vlees in plakjes en schik op een mooi bord met de blaadjes. Druppel de rest van de dressing over het bord.