Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap uit. Roer los met de walnotenolie en azijn en pers het teentje knoflook uit boven de dressing.
Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de blokjes in ca. 6 minuten gaar.
Schenk de zoete aardappel af en meng met de sinaasappeldressing tot een puree. Halveer de plakjes ham in de lengte. Wikkel de halve plakjes ham om de coquilles en bestrijk ze met wat olie.
Verwarm een koekenpan en bak de coquilles op matig vuur in 5-7 minuten bruin en gaar. Keer de coquilles halverwege de baktijd.
Opmaak tip Schep op elk bordje een bedje zoete aardappel-puree. Leg op elk bedje 2 coquilles en garneer met muntblaadjes.