Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd van de baguette 12 schuine, dunne plakken en leg ze op een bakplaat. Rooster de sneetjes goudbruin en knapperig.
Rooster de theeblaadjes even in een droge koekenpan en maal grof met behulp van een vijzel. Rooster ook het komijnzaad en plet met de vijzel.
Trek van de sinaasappels dunne zest en bewaar in koud water tot gebruik zodat er mooie zest krullen ontstaan. Schil de rest van de sinaasappels dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
Opmaak tip Bestrijk de crostini dik met geitenkaas, bestrooi met de thee en kruiden en besprenkel met olijfolie. Garneer met sinaasappelpartjes en de zestuks