Chocochino

Gang
Drank
Aantal Personen
5

Bereidingswijze

  1. Zet de melk met suiker en chocolade op
  2. Al roerend de chocolade laten smelten
  3. Tegen de kook aanbrengen en afbinden met maïzena (aangemaakt met water)
  4. Slagroom met poedersuiker en amandel essence tot yoghurt dikte kloppen
  5. Chocolade melk in beker gieten en amandelroom er op doen
  6. Af garneren met gebruineerde amandelen
  7. Bestrooien met cacaopoeder
  8. Serveren met Cantuccini Cioccolata

Ingrediënten

  • 1 liter Melk
  • 250 gr Pure chocolade Callebaut puur
  • 10 gr Maïzena
  • 50 gr Suiker
  • 2 dl Slagroom
  • 30 gr Poedersuiker
  • Cacaopoeder
  • Paar druppels Essence amandel
  • Alex Meijer Cantuccini Cioccolata
  • Gebruineerde amandelen

Publicatie datum: 15 oktober 2014