Artisjokbodem met roerei & crispy joselito

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C. Verhit 2 eetlepels van de olie en bak de plakjes ham op matig vuur knapperig. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Verhit de rest van de olie in een kleine pan en frituur de artisjokbodems goudbruin.
  3. Klop de eieren los met de room en breng op smaak met gemalen peper.
  4. Verhit de boter en bak het eimengsel tot een romig roerei.

Opmaak tip Leg op 4 bordjes een artisjokbodem en vul deze met roerei. Stapel de hamstukjes op het roerei en top af met een takje kervel.

Ingrediënten

  • 50 gr Joselito paleta
  • 100 ml Olijfolie
  • 4 Artisjokbodems
  • 4 Eieren
  • 30 ml Slagroom
  • 25 gr Boter
  • 4 Takjes verse kervel

Publicatie datum: 15 november 2014