Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breek de melkchocolade in stukjes en doe deze in een pan.
Schraap het merg uit het vanillestokje en voeg dit bij de chocolade in de pan.
Schenk de melk en ahornsiroop erbij en verhit op laag vuur tot de melkchocolade is gesmolten.
Laat het drankje helemaal afkoelen.
Doe de chocoladedrank en ijsklontjes in een cocktailshaker en schud tot het ijskoud en schuimig is.
Opmaak tip Smelt de witte chocolade en laat een sliertje hiervan in spiraalvorm in de binnenkant van 4 glazen lopen. Schenk het mengsel in de glazen. Garneer met een mooie chocoladekrul.