Chocolate temptation

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Breek de melkchocolade in stukjes en doe deze in een pan.
  2. Schraap het merg uit het vanillestokje en voeg dit bij de chocolade in de pan.
  3. Schenk de melk en ahornsiroop erbij en verhit op laag vuur tot de melkchocolade is gesmolten.
  4. Laat het drankje helemaal afkoelen.
  5. Doe de chocoladedrank en ijsklontjes in een cocktailshaker en schud tot het ijskoud en schuimig is.

Opmaak tip Smelt de witte chocolade en laat een sliertje hiervan in spiraalvorm in de binnenkant van 4 glazen lopen. Schenk het mengsel in de glazen. Garneer met een mooie chocoladekrul.

Ingrediënten

  • 300 gr Melkchocolade
  • 1 Vanillestokje, in de lengte opengesneden
  • 300 gr Melk
  • 60 ml Ahornsiroop
  • 200 gr Witte chocolade
  • 12 Ijsklontjes

Publicatie datum: 15 november 2014