Cranberry sunrise

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Breng de cranberry's met het water, de suiker en kruidnagel aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken.
  2. Pureer met een staafmixer of blender en schenk het mengsel door een zeef.
  3. Voeg evenuteel naar smaak nog wat suiker toe.
  4. Laat het sap helemaal afkoelen.

Opmaak tip Verdeel het sinaasappelsap over 4 hoge glazen en schenk voorzichtig langs de binnenste rand 50 ml van het afgekoelde cranberrysap. Schep in elk glas een paar ijsklontjes en garneer met een schijfje sinsaasappel.

Ingrediënten

  • 500 gr cranberry's
  • 500 ml water
  • 800 ml verse sinaasappelsap
  • 100 gr suiker
  • 1 kruidnagel
  • IJsklontjes
  • 2 schijfjes sinaasappel gehalveerd

Publicatie datum: 15 november 2014