Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schep de rest van de cranberry's in een pan met de sinaasappelsap, nootmuskaat en kaneel. Breng aan de kook, zet het vuur laag en kook het drankje 20 minuten zachtjes tot de cranberry's kapot gaan.
Haal van het vuur, schenk de port erbij en pureer tot een dikke, vloeibare massa.
Verwarm de port even mee en schenk in glazen.
Opmaak tip Rijg een paar cranberry's aan prikkers en garneer de drankjes af met de prikkers. Geef extra suiker er apart bij.