Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pel de garnalen (laat staart en kop aan elkaar) en zet koud weg.
Pureer de avocado's, voeg crème fraîche, citroenrasp en -sap, zout en peper toe en draai dit tot een mooie crème. Doe deze in een spuitzak en leg koud weg.
Meng alle ingrediënen voor de sponscake in een blender.
Wrijf het mengsel door een zeef en doe het vervolgens in een sifon met twee patronen.
Spuit het in twee plastic bekers en zet deze ongeveer 1 minuut in de magnetron. Droog ze daaran ongeveer een uur in een droogtoren op 55°C.
Voeg voor de cocktail-espuma de cocktailsaus en yoghurt bij elkaar in een sifon en draai hier twee patronen op. Zet dit koud weg.
Opmaak tip Schik sponscake, cocktailespuma en garnalen in glazen en garneer met borage cress, zeekraal, dille en eventueel wat schelpjes.